Groothandel Auto's - Auto Import Venlo

Auto import in Venlo

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende auto import in Venlo? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Auto Import H. Lutgens is namelijk een groothandel in schadeauto’s met een zeer ruim en divers aanbod. Dit aanbod kunt u direct online bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in Venlo.

Betrouwbare specialist

Al meer dan 50 jaar zijn wij een betrouwbare specialist op het gebied van inkoop en verkoop van schadevoertuigen. Wij werken nauw samen met diverse expertisebureaus, waardoor wij een uitstekende service en kwaliteit kunnen bieden. Kenmerkend voor ons bedrijf is dan ook onze deskundigheid. Wij denken altijd actief met u mee om u de beste oplossing te kunnen bieden. De website van Auto Import H. Lutgens te Venlo wordt

Auto import Venlo

regelmatig bijgewerkt met de nieuwste auto’s. Natuurlijk kunt u ook diverse foto’s bekijken en de specificaties lezen. Indien er bijzonderheden zijn, worden deze natuurlijk gemeld. Heeft u een auto gezien die aan uw wensen voldoet? Neem dan contact op, dan plannen we een bezichtiging in.

Bekijk ons aanbod

Bij Auto Import H. Lutgens te Venlo richten we ons niet enkel op bedrijven. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wenst u meer informatie of heeft u een vraag? U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website, of kom gewoon eens bij ons langs om ons aanbod te bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 17.30u en op zaterdag van 10.00u tot 15.00u.