Groothandel Auto's - Auto H. Lutgens B.V.

Groothandel auto’s

U bent op zoek naar een groothandel in (schade)auto’s? Dan bent u bij Auto Import H. Lutgens aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar bieden wij auto’s aan die nog steeds een goede nieuwwaarde hebben. Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Of kom eens bij ons langs!

Bekijk onze voertuigen

Op onze website kunt u al onze schadevoertuigen bekijken. Bij iedere auto kunt u een uitgebreide uitleg lezen van specificaties. Ook vindt u hier de prijs, het model, het bouwjaar en de extra’s. U kunt hierbij denken aan ABS, centrale vergrendeling, cruise control,

navigatiesysteem enzovoort. Geef onze wensen gerust aan ons door, omdat wij een groothandel zijn kunnen wij de geschikte auto altijd voor u vinden.
Ook zijn wij aangesloten bij trucks.nl, waar wij nauw mee samenwerken.

Contact

Heeft u een vraag over onze groothandel in auto’s? Of wenst u meer informatie? U kunt ons altijd bereiken via het telefoonnummer op de website. Natuurlijk nodigen wij u ook van harte uit om eens bij ons langs te komen. Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld met schadevoertuigen, dus een bezoek is altijd de moeite waard. Wij staan voor u klaar bij onze groothandel te Venlo. Auto Import H. Lutgens is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 17.30u en op zaterdag van 10.00u tot 15.00u.