Schadeauto kopen - Auto Import Venlo

Schadeauto kopen? Bekijk ons gevarieerde aanbod

Wilt u een schadeauto kopen, bijvoorbeeld om zelf op te knappen? Of bent u werkzaam in de autobranche en altijd op zoek naar mooie schadeauto’s? Dan mag u het aanbod van Auto Import H. Lutgens zeker niet missen.

Waarom?

Bent u zich aan het oriënteren op de aankoop van een schadeauto? Dan bent u ongetwijfeld zowel voor- als nadelen tegengekomen. Voor particulieren is het vaak niet aantrekkelijk om een schadeauto te kopen, omdat het veel tijd en/of geld kan kosten om de auto op te knappen. Daarnaast heeft u hiervoor de nodige kennis nodig. Voor bedrijven ligt dit anders. Zo is een schadeauto in de meeste gevallen een stuk goedkoper om aan te

Schadeauto kopen

schaffen. Ook hebben bedrijven vaak al de nodige onderdelen en dergelijke tot hun beschikking, waardoor ze snel aan de slag kunnen. Natuurlijk kunt u uw schadeauto ook aan ons verkopen. Wij maken dan een afspraak om de transactie te regelen en bespreken de prijs natuurlijk van te voren. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld met schadeauto’s. Wij zijn dan ook al meer dan 50 jaar een specialist op het gebied van auto import. Onze groothandel is gevestigd in Venlo. Wij heten u dan ook van harte welkom om ons aanbod te komen bekijken. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar een specifieke auto? Bel ons dan gerust op: 077 477 3536.