Midi Crane

Midi Crane

Sinds 3 jaar zijn wij importeur voor Nederland van het Merk Midi cranes, deze zeer compacte aanhanger kraan is voorzien van alle gemakken.

Wij leveren deze complete kraan af met en zonder hydraulische afstempeling, voor de aannemer die snel van A naar B moet is een kraan met hydraulische afstempeling een must.

Door de zeer compacte bouw van deze Midi crane , is hij zeer interessant voor het werken op plaatsen met een beperkte ruimte.

Omdat deze kraan voorzien is van vaste ballastblokken, is hij eenvoudig te verplaatsen, en bent u niet afhankelijk van transport met een dieplader.

het onderstel is geschikt voor 80 km/h en de kraan word geleverd met een Nederlands kenteken.

De kraan is voorzien van een 230V aansluiting, en het totaalgewicht van de kraan is 3.500 kg.

Wij leveren deze kraan af met 12 maanden fabrieksgarantie, een extra reserve wiel , eventueel met verlichting , stempelplaten en reclameborden.

Tevens hebben wij op voorraad speciaal voor dit type kranen extra licht in gewicht hijsmiddelen, zoals een aluminium pallethaak - een aluminium puinbak etc.

Deze kraan mag bedient worden zonder hijsbewijs.

Contact

We horen graag van u!

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens meehelpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of een belletje te doen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om u te helpen!

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.