Services

Services

Ons bedrijf streeft ernaar om de bouwkraan zo goed mogelijk aan u af te leveren. Goede service staat daarom hoog bij ons in het vaandel. De volgende zaken kunt u dan ook van ons verwachten:

Transport

Wij kunnen uw bouwkraan leveren op uw bouwplaats voor zowel Nederland - Belgie en Duitsland.

Montage / demontage en instructie

Wanneer u bij ons een bouwkraan koopt, kunnen wij voor u de kraan monteren op de door u aangewezen plek en krijgt u van ons een volledige instructie. Ook voor demontage/ en transport naar de volgende bouw kunnen wij u ontzorgen.

Keuringen/ onderhoud en reparatie:

Bij ons kunt u terecht voor de keuring van uw bouwkraan en of hijsmiddelen, tevens voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden van uw kraan. Mocht er zich een probleem voordoen met uw bouwkraan, ook naar de garantieperiode kunnen wij u gewoon verder helpen.

Lease

Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw bouwkraan te leasen, wij bieden meerdere mogelijkheden en leasevormen. Als u bij ons een leaseaanvraag indient dan streven wij ernaar hier binnen 1 werkdag antwoord op te geven. Bel ons voor de mogelijkheden

Inruil

Wij bieden u de mogelijkheid wanneer u bij ons een nieuwe of gebruikte bouwkraan koopt, uw huidige bouwkraan (machine) bij ons in te ruilen.

Contact

We horen graag van u!

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens meehelpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of een belletje te doen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om u te helpen!

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.