Over ons

Over ons

H. Lutgens B.V. Bouwkranen is opgestart met als doel, verkoop van nieuwe en gebruikte bouwkranen. Gezien de huidige wetgeving, leveren wij alleen elektrische bouwkranen die passen in een stikstofvrij bouwplan.

Wij zijn totaal leverancier op het gebiedt van bouwkranen van het merk Midi Cranes en Potain. Wij denken met ons uitgebreide assortiment u als klant volledig te kunnen ontzorgen voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw, houten skaletbouw dak- en rietdekkers. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van al uw benodigde toebehoren zoals een pallethaak- hijskettingen - stempelplaten etc.

Naast de verkoop kunnen wij u ook voorzien van een passend voorstel voor het leasen van een bouwkraan, hierin kunnen we snel schakelen en heeft u binnen 4 uur een antwoord. Wij kunnen de volgende leasecontracten aanbieden: Financial lease - opperationele lease.

Verder kunt u bij ons terecht voor transport -onderhoud - service - reparatie - keuring van uw kraan en toebehoren. Inbouw van reclameborden en verlichting in de kraan behoren ook tot de mogelijkheden. Inruil van uw huidige bouwkraan en of machine behoord bij ons ook tot de mogelijkheden.

Kom gerust langs, en vraag onze vakbekwame collega's naar de mogelijkheden, en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Contact

We horen graag van u!

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens meehelpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of een belletje te doen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om u te helpen!

Dit veld mag niet leeg zijn. Gebruik geen speciale tekens.
Het ingevulde emailadres is niet geldig.
Gebruik enkel cijfers, spaties en + teken.
Dit veld mag niet leeg zijn.Gebruik geen speciale tekens.

Het bericht is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.